• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Behoefte aan training
In januari heeft Aad een overleg georganiseerd voor 25 kerken uit het hele land. Waar lopen ze nu vooral tegenaan? Wat zijn hun uitdagingen, hun dromen? Er bleek met name behoefte te zijn aan goede training van gemeenteleden en leiders, aan het ontwikkelen van visie, aan diaconale steun, jeugdwerk en evangelisatie. In de komende maanden zal Aad een plan maken waarbij ongeveer 10 kerken worden ‘geadopteerd’.

Niet financieel maar qua vorming en training. Voor een periode van 3-4 jaar gaat hij dan met hen een traject aan, waarin hij zal focussen op training in de genoemde gebieden. De trainingen zullen plaatsvinden in de lokale kerken. 

Stand van zaken fondsenwerving. 
Door een zeer goede start van het jaar kunnen we melden dat voor dit jaar inmiddels € 14.715,- is ontvangen en € 20.435,- is toegezegd. We hebben nog wel een behoorlijk bedrag te gaan, dus het zou fantastisch zijn als u op een structurele manier (maandelijks) met een bepaald bedrag deze uitzending zou willen ondersteunen. Ook kleine bedragen helpen! Zie hieronder voor meer informatie, waarvoor alvast dank!

Sponsordiners
Een gezellige avond met een heerlijke diner, dat zijn de sponsordiners waarvoor u zich (individueel of met groep van maximaal 14 personen) kunt aanmelden bij Tonny Twigt, 0182-611102, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Heleen Zandbergen, 0182-630673, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of houd deze website in de gaten voor de komende sponsordiners. 

Betrokkenheid vanuit De Rank
Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u op deze website  en op gzb.nl/famvdmaas. De meest recente nieuwsbrieven liggen op zondag ook bij de uitgang van de kerk. Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. TFC Aad en Dineke van der Maas. Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen! (zie de website of neem een kaartje mee bij de uitgang van de kerk). Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.

Nieuwsbrief juni 2019
Er is ook weer een verse Nieuwsbrief verschenen van de familie Van der Maas uit Albanië. Klik hier om de Nieuwsbrief te lezen.

De Thuisfrontcommissie