• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Via onderstaand formulier (of hier) kun je je tot zaterdag 18:00 uur aanmelden voor de eerstvolgende kerkdienst(en). Op dat moment, of eerder als het maximaal aantal mensen is bereikt, kun je niet meer inschrijven. Je kunt je dan vanaf zondag 12:00 uur weer aanmelden voor de dienst(en) van de volgende week. Lees hier de geldende maatregelen voor het bezoeken van de kerkdiensten.

Voor kinderen is er oppas en kindernevendienst (groep 1 t/m 6), zij kunnen via onderstaand formulier ('Aanmelden kerkdienst') apart worden aangemeld als je zelf ook naar de kerk gaat. 

Aanmelden kinderen voor de Oppas, Kindernevendienst en Basiscatechese
Ga je zelf niet naar de ochtenddienst dan kun je wel kinderen voor de Oppas en Kindernevendienst aanmelden. Klik dan op de link hieronder. Ook kinderen voor de Basiscatechese kun je via dit formulier aanmelden. Ben je zelf wél in de dienst dan meld je de kinderen (voor Kindernevendienst en Oppas) in het formulier 'Aanmelden kerkdienst' onder op deze pagina aan.

 

Lees voordat je komt eerst de richtlijnen voor het bezoeken van kerkdiensten en/of de veelgestelde vragen over corona maatregelen in De Rank: klik hier.

Meer informatie over de dienst kun je lezen in het artikel over de betreffende zondag op de website.

Open hier het aanmeldformulier in een nieuw scherm
[ Problemen met het formulier kun je melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ]

 [ ✒ ]

(*) Door het invullen van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens t.b.v. de registratie van bezoekers van de kerkdiensten in De Rank.
De gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan de registratie voor de kerkdiensten en het (eventueel) informeren
van de bezoekers over deze kerkdiensten.