• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Hieronder treft u de volgorde en hoofdlijnen van de genomen maatregelen in De Rank ten aanzien van het voorkomen van besmetting met het coronavirus (Covid-19).

UPDATE 27/9/2021: vanaf zondag 3 oktober 2021 kunnen er weer 150 mensen bij de kerkdiensten aanwezig zijn. Voor de ochtenddiensten moet nog worden aangemeld (klik hier), voor de avonddiensten hoeft dat niet meer! Ook mogen alle liederen in de dienst weer worden meegezongen!


Na de eerste golf van het virus waarin er helemaal geen fysieke kerkdiensten waren, konden we vanaf juni met steeds meer aanwezigen de diensten bezoeken. Sinds de 2e besmettingsgolf een feit is (begin oktober) worden de aantallen weer beperkt en zijn vanaf zondag 20 november - vanwege de lockdown - geen bezoekers toegestaan bij de diensten. De ochtenddiensten zijn sinds april 2020 ook via het Youtube-kanaal van De Rank te volgen, de eerste diensten als opname maar vanaf juni worden de diensten live gestreamd. De avonddiensten zijn alleen via Kerkomroep te beluisteren.

Vanaf het moment dat het vaccineren is gestart werd een beperkte groep ouderen (80+) uitgenodigd. Ook is voor enkele diensten een beperkte groep jongeren uitgenodigd. Vanaf zondag 2 mei 2021 waren er weer maximaal 30 mensen welkom bij de kerkdiensten en vanaf 6 juni is dat verder opgeschaald naar 60, vanaf 27 juni naar 100 en vanaf 3 oktober 2021 naar 150 bezoekers. Tevens behoeft vanaf 3 oktober niet meer te worden aangemeld voor de avonddiensten. Voor aanmelden gaat u naar: aanmelden.derankwaddinxveen.nl

Kinderen kunnen vanaf zondag 25 oktober 2020 worden aangemeld voor de oppas en kindernevendienst, ook als de ouders niet naar de kerkdienst (kunnen) gaan. Aanmelden hiervoor kan via aanmelden.derankwaddinxveen.nl.

Voor alle kerkdiensten (vanaf 3 oktober: alleen de ochtenddiensten) dient men zich vooraf aan te melden via deze link: aanmelden kerkdienst De Rank.

De diensten (zowel ochtend als avond) worden ook live uitgezonden om 10:00 en 18:30 uur via het Youtube-kanaal van De Rank: youtube.derankwaddinxveen.nl

Meer informatie over het coronavirus en De Rank:

     💡 Veelgestelde vragen

     💡 Nieuwsbrief "Erediensten Nieuwe Stijl" (juni 2020)

     💡 Nieuwsbrief "Erediensten Nieuwe Stijl" (oktober 2020)

     💡 Mededeling kerkenraad: diensten en activiteiten alleen online (december 2020)

     💡 Gebruiksplan kerkgebouw - De Rank

     📟 Inzameling van gaven  in corona-tijd


Communicatie

In deze periode is het belangrijk dat wij u goed en adequaat kunnen informeren. Dat doen wij op deze website en Facebook, via email en ook via De Rank-app. Ook versturen wij de Zondagsbrief iedere week via email. Wij vragen u daarom uw mailadres aan ons door te geven waarmee u toestemming geeft om u via email te informeren. Dat kunt u doen via dit formulier.

Heeft u hierover vragen, suggesties of opmerkingen, laat het weten aan Annet Looijen.

Werkgroep Erediensten Nieuwe Stijl (WENS)

 

Opnamen van de kerkdiensten van de afgelopen zondagen vindt u op het Youtube-kanaal van De Rank.

 

Corona richtlijnen

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten