• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zondag 7 maart heeft Margreet Bank aan de hand van foto's verteld over de huidige situatie in de medische kliniek. De foto’s waren gestuurd door Tamar Goossens, arts en onze contactpersoon bij het ondervoedingsproject. 

Schrijnend om te zien hoe jong kinderen nu al bij de kliniek komen en hoe sterk vermagerd. Maar wat mooi dan om te zien dat speciale voeding en behandeling kan helpen! Daarna keken we naar een filmpje van een baby die sterk vermagerd bij Noah’s Ark was gebracht. Liefdevol opgenomen door Piet en Pita is ze nu uitgegroeid tot een vrolijk meisje. Wat mooi om te zien dat hulp helpt! 

Van Tamar kregen we ook foto's van de 4 jarige jongen Brandon. Toen hij bij de kliniek kwam woog hij 7,7 kilo. Hij werd opgenomen in de kliniek omdat hij ernstig ondervoed was, infectie had en steeds bleef overgeven. Hier krijgt hij een infuus. We hopen en bidden dat het nu beter met Brandon gaat! Zo zijn er veel kinderen die met ernstige ondervoeding en andere verschijnselen worden opgenomen. Wilt u bidden voor het werk van Noah’s Ark, de medische kliniek en de kinderen die er worden behandeld? 

Vorige keer melden we dat er al veel geld is binnengekomen op de rekening van de ZWO voor het ondervoedingsproject en er is nog veel nodig. Helpt u mee? U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL10 RABO 0373.7095.44 t.n.v. ZWO De Rank met vermelding Noah's Ark.

Met vriendelijke groet,
Teunie de Kruijf

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten