• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Moederdag-Verwen-Actie
In totaal hebben we 44 bestellingen mogen ontvangen in het kader van de Moederdag-Verwen-Actie. Op zaterdag 8 mei hebben we 26 boeketten, 22 setjes fleurige flesjes en 18 ontbijtpakketten bezorgd. Dank aan alle bestellers!
De netto opbrengst van deze actie bedraagt € 682,22. De opbrengst zal gelijkelijk verdeeld over de TFC Familie van der Maas en onze eigen wijkgemeente en is inmiddels overgemaakt. Zie hieronder enkele foto's van de voorbereiding.

Snuffelschuur De Smitshoeve
De snuffelschuur is helaas gesloten. Of- en wanneer hij weer open gaat dat weten we nog niet.

En we moeten even wat recht zetten: In de vorige Kompas stond vermeld dat de opbrengst van de verkoop van de schaatsen € 777,20 was. Dit bedrag betrof echter de periodieke "vereffening" van opbrengsten -/- kosten van de Evenementencommissie naar de kerkrentmeesters. De opbrengst van de schaatsen was - zoals al eerder gemeld - het prachtige bedrag van € 910,=.
We danken Gerrit en Hannie Smit voor hun inzet voor de Snuffelschuur en het verkopen van de schaatsen.

Aandacht voor inzameling spullen, oude metalen en gebruikt frituurvet
Het is nog steeds mogelijk om uw gebruikte frituurvet en oude metalen (ook electriciteitssnoeren) in te leveren op Henegouwerweg 100. Geen andere spullen en geen oud papier! Punten en cadeaubonnen sparen gaat gewoon door!!
We bewaren de bonnen en punten totdat we weer een rommelmarkt of snuffelmarkt organiseren. Bij de uitgang van de kerkzaal staat wekelijks een schoenendoos. Hier kunt u spaarzegels van Douwe Egberts en Bakkerij Het Stoepje kwijt. Ook cadeaubonnen, VVV-bonnen of andere bonnen zijn welkom! Of doe ze bij een van de commissieleden in de brievenbus.

Namens de Evenementencommissie,
Ida Molenaar

 

 

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten