• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

In plaats van de jaarlijkse rommelmarkt is het idee ontstaan om een 'rommelroute' te organiseren langs diverse huizen van gemeenteleden.

Hoe werkt het?
De deelnemende huizen kunnen hun eigen (overbodig geworden) spullen verkopen voor het goede doel. Bijvoorbeeld op een tafel voor het huis. Ook willen we bij ieder huis een boekentafel inrichten met boeken (uit de rommelmarkt voorraad) van een specifiek genre.
Zo kunnen gemeenteleden op een -nog te bepalen- zaterdag een rondje door Waddinxveen maken langs deze 'rommelhuizen'. Natuurlijk om iets te kunnen kopen voor het goede doel, maar ook om elkaar weer eens te zien en bij te praten.

Bij sommige huizen is het wellicht ook mogelijk om een kop koffie/thee met iets lekkers te bestellen. Belangstellenden kunnen op een routekaart hun eigen 'rommelrondje' uitstippelen.

Leuk idee?
Wij zijn benieuwd hoeveel mensen dit een leuk idee vinden en hieraan mee willen doen. Er moet wel een minimaal aantal huizen aan dit 'rommelrondje' willen meedoen om het aantrekkelijk te maken.
Lukt het niet om zelf spullen aan te bieden, dan zijn we ook geïnteresseerd of u aan het 'rommelrondje' zou deelnemen en (een aantal) van de deelnemende huizen zou gaan bezoeken.

Afhankelijk van de respons gaan we hier dan verder mee aan de slag en hoort u hier meer over.

Alvast dank voor het invullen van het inventarisatieformulier (klik op de link).
Dit kan tot uiterlijk maandag 21 juni!

De evenementencommissie