• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Met de komst van De Rank-app geven steeds meer mensen via deze app aan de collectes van de betreffende week.

Het is vanaf heden ook mogelijk om zonder De Rank-app te geven aan de collectes die op dat moment lopen. Hiervoor kun je naar collecte.derankwaddinxveen.nl gaan of de bijgaande QR-code scannen met je telefoon.

Als je de QR-code scant en je hebt De Rank-app wel geïnstalleerd op je telefoon, dan ga je naar het 'Geven'-scherm in de app. Heb je de app niét geïnstalleerd, dan word je naar de collecte-pagina van De Rank geleid en kun je daar via iDeal aan de collectes van dat moment geven*. En via de link collecte.derankwaddinxveen.nl kun je dus ook via computer, laptop of tablet aan de collectes geven.

De collecte-pagina is een extra service van Donkey Mobile, de makers van De Rank-app.

Deze extra mogelijkheid is ook interessant voor de vele kijkers (wekelijks ruim 200) naar de Youtube-uitzendingen van de kerkdiensten. Dit zijn soms ook mensen (niet-Rankers) die De Rank-app niet hebben en op deze manier wel aan de collectes kunnen geven. De QR-code en collecte-link zullen daarom vanaf zondag ook op de 'collecte-dia' te zien zijn die tijdens het collecte-moment in beeld verschijnt.

[ Klik hier voor meer informatie over De Rank-app ]

Heeft u nog vragen hierover of over het gebruik van De Rank-app, laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*) Hiervoor moet wel €0,35 transactiekosten worden betaald voor de iDeal betaling.

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten