• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Alle plekjes in de bus zijn bezet. We zijn dankbaar voor het enthousiasme en kijken uit naar een keigaaf kamp in november!

Had jij je op willen geven, maar ben je nu te laat? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kunnen we je op de reservelijst zetten. Je weet maar nooit!

De kampcrew

 


 

INFORMATIE

 

Na een spetterende 20e editie van Kamp De Rank vorig jaar, was het spannend of kamp 2021 er wel zou komen! We zouden eigenlijk in april op kamp gaan, maar door alle maatregelen kon dit helaas niet. Gaat het nu dan toch echt gebeuren? Of niet? Het blijft nog een beetje spannend! Een beter thema voor dit kamp konden we dan ook niet bedenken! Wordt kamp 2021 een:

 

De kampcrew is al een tijdje bezig met de voorbereidingen van dit kamp. Stukje bij beetje krijgt het vorm. Of het mogelijk is? Wij geloven dat het kan!

Wanneer?
Het kampweekend staat gepland voor 5,6 en 7 november a.s.

Wie mag er mee?
Dit kamp is het uitgestelde kamp van vorig jaar. Iedereen vanaf groep 4 tot en met 16 jaar mag mee. In mei 2022 hopen we seizoen 21/22 met een kamp af te kunnen sluiten. Dan mogen ook de kinderen uit groep 3 mee. Mocht er nog plek over zijn voor het kamp in november dan laten wij dit weten en kunnen kinderen uit groep 3 eventueel aansluiten.

Waarheen?
We gaan naar groepsaccommodatie De Kievit in Esbeek. Meer info op www.dekievit.info

Hoe?
Op vrijdag 5 november verzamelen om 16.30 uur en gaan we met de bus naar Esbeek. Op zondagmiddag 7 november is om 14.00 uur het programma afgelopen en verwachten we de ouders om de kinderen en tieners weer op te halen.

Kosten
Kamp kost € 37,50 per persoon. Dit bedrag moet worden overgemaakt op rek.nr. NL 70 RABO 0373.7318.41 t.n.v CvK Protestantse gemeente te Waddinxveen inz De Rank kampgeld, o.v.v. de naam van het kind.

 

Inschrijven
Via deze link kom je bij het digitale inschrijfformulier. De betaling dient meteen na inschrijving te worden gedaan. Na ontvangst van de betaling krijg je een bevestiging van inschrijving, eveneens via de mail. Pas dan is je aanmelding definitief. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 oktober 2021. 

Wacht vooral niet te lang met aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Informatiebrief
Circa twee weken voor vertrek ontvang je een mail met informatie over vertrek, wat mee te nemen, et cetera.
Het kampbeleid kun je hier vinden. Het is goed om dat ook te lezen. Het beleid is ook op te vragen bij één van de kampcommissieleden.
Klik hier om naar de pagina van Kamp De Rank op de website te gaan.


Kampcommissie
Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met één van de commissieleden:

  • Jolanda Minnema ☎ 0182 637344
  • Elze Bos ☎ 06 51797066
  • Laura Berkouwer ☎ 06 48224871
  • Femke van der Loo ☎ 06 25575266
  • Ward van Teijlingen ☎ 06 27214777

 

Corona richtlijnen

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten