• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Wonen er Arabische sprekenden bij jou in de straat? Komen er wel eens Afghanen in je kerk? Ontmoet je Syriërs in het park?

Misschien vraag je je af hoe je de connectie kan maken en je geloof kan delen. Dan is deze kookworkshop precies iets voor jou. Leer een Arabische specialiteit koken en luister naar verhalen van christenmigranten uit die culturen. Leer over de  gemeenschappen in Nederland en over hoe jij connectie kunt maken met mensen van Aziatische, Arabische of Noord-Afrikaanse afkomst. 
Safia en Lamaii nemen je graag mee in de wereld van de exotische Arabische keuken en willen samen met jullie Arabische pasteitjes maken. 

Hoe ziet de workshop eruit?

Food
Eerst leer je een perfect deeg maken, vervolgens maak je de vulling. Je leert hoe je de pasteitjes met de hand op de juiste wijze vormt en tenslotte ga je de broodjes gaar stomen.
Faith
Tussendoor vertellen Safia en Lamaii je hoe ze het christelijk geloof beleven en hoe ze dat nu weer delen met mensen om hen heen.
Friends
Er is volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over hoe ook jij tot zegen kunt zijn voor Arabischtalige migranten in Nederland en om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Wanneer en waar is het?
Maandag 25 oktober van 19.00-21.00 uur. De workshop zal offline in Gouda plaatsvinden. De exacte locatie wordt later bekend. 

Wat kost het?
Als je je opgeeft voor de workshop krijg je het verzoek om een gift over te maken voor het werk van Stichting Geloofsinburgering onder Arabischtalige migranten. De hoogte van de gift mag je zelf bepalen.

Je kunt informatie vinden en/of je aanmelden op de website: https://geloofsinburgering.nl/kookworkshops/ of bij de missionair ouderling van de Rank, Jeroen van Gent via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.