• Kerkbalans 2022
  • Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Hieronder worden de komende activiteiten van de werkgroep Groei op een rijtje gezet.

Gespreksdienst Schepping en/of evolutie
Op 30 januari om half 7 is er in het Coenecoop College een gespreksdienst over schepping en/of evolutie. Onze vorige predikant ds. Menno Zandbergen zal dan voorgaan.
Heb je een vraag over dit onderwerp, dan kun je hem van te voren mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tijdens de dienst zal er ook ruimte zijn om met elkaar in gesprek te gaan of vragen te stellen.

Masterclass bijbelvertalen NBV’21
Op 8 februari is er een avond over de nieuwe Bijbelvertaling ’21. Welke principes schuilen er achter een vertaling en we gaan zelf ook proberen te vertalen. Bijbel vertalen voor dummies. We zijn benieuwd.....Deze avond wordt gehouden in de Immanuëlkerk. Inloop om kwart voor 8, start om 20.00 uur.

Bijbelleesavond over de Heilige Geest
Op 11 januari wilde werkgroep Groei een avond over de Heilige Geest organiseren. Vanwege de huidige lockdown kan deze avond niet doorgaan.
Hopelijk kan het wel doorgaan op 8 maart. Welke vragen heb jij over de Heilige Geest? Wat wil je weten of leren over de Heilige Geest.
Stel je vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij neemt deze vragen dan mee bij de voorbereidingen van deze avond. Deze avond valt onder de reeks Bijbelleesavonden die gehouden worden in de Immanuëlkerk. Ook als je de andere avonden niet bent geweest, ben je uiteraard van harte welkom. Inloop om kwart voor 8, start om 20.00 uur.

Gezinnendag
Houd de volgende datum ook alvast vrij in je agenda, 25 juni. Let op, dit is een gewijzigde datum. Op die dag organiseert de werkgroep Groei een dag voor jonge gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar. Meer leren over opvoeding, geloofsopvoeding en met elkaar in gesprek gaan over allerlei onderwerpen. Ook voor de kinderen wordt er een spetterend programma voorbereid.
De voorbereidingen zijn nog bezig, maar het belooft een mooie dag te worden voor jong en oud.

Walk&Talk
Jammer genoeg kan deze activiteit vanwege de lockdown even niet doorgaan. Zo gauw het weer mag, laten we het weten. Dan kunnen we weer aan de wandel en mooie gesprekken hebben onderweg.

Uiteraard wordt bij alle genoemde activiteiten rekening gehouden met de dan geldende corona-regels.

Secretaris/secretaresse gezocht
Als jij deze stukjes hebt gelezen, en denkt: dat kan ik beter. Dan zoeken we jou! De werkgroep Groei zoekt iemand die het leuk vindt om stukjes te schrijven over onze activiteiten en daarbij alle sluitdata van Kompas en Zondagsbrief in de gaten te houden. Je kunt je opgeven voor al deze activiteiten bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de leden van de werkgroep Klaas-Wouter van Vuuren, ds Harald Overeem, Margreet Zandbergen

Corona richtlijnen

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten