• Kerkbalans 2022
  • Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Aanstaande 6 april is het 25 jaar geleden dat de eerste kerkdienst van De Rank gehouden werd.

Inmiddels is de Rank uitgegroeid tot een veelkleurige en veelzijdige gemeente. Dat heugelijke feit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. We willen met een aantal gemeenteleden een feestelijke dag voor de hele gemeente organiseren en wel op zondag 10 april.
Uiteraard zullen we rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen. 

Het zou leuk zijn om een jubileumteam samen te stellen dat de veelkleurigheid en veelzijdigheid van de Rank weerspiegelt.


Ben je al die jaren al lid of ben je nog maar pas bij de Rank? Ben je al een tijd volwassen, of nog maar net? Ben je geboren in het jaar dat de Rank begon of zelfs in de maand april van het jaar 1997? Heb je creatieve ideeën of andere talenten die handig zijn om een leuke feestdag te organiseren, laat het dan weten. 

We zouden het erg leuk vinden wanneer er gemeenteleden opstaan om mee te helpen deze dag in te vullen en te helpen organiseren.     
Mocht het zo zijn dat je niet mee kunt helpen, maar wel specifieke, leuke of grappige anekdotes of ander materiaal hebt, dan zouden we dat erg graag willen vernemen. 

We gaan er met elkaar een mooie, fijne en gezellige dag van maken.
Waarom….? Omdat het goed is om mooie herinneringen op te halen en om nieuwe herinneringen te maken.

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Corona richtlijnen

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten