• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Wellicht heb je het al voorbij zien komen, op 1 oktober organiseren de Rank en ‘t Spectrum een gezinnendag. Een middag met een interactief programma over geloofsopvoeding en opvoeding in het algemeen voor alle gezinnen (voor ouders met kinderen van 0 t/m 16 jaar en kinderen van 4 t/m 16 jaar) van de Rank en ‘t Spectrum, gehouden in de Koning Willem Alexanderschool. Een middag vol ontmoeting, workshops voor ouders en kinderen en een gezamenlijke afsluiting met een maaltijd.
De workshops voor ouders waar we aan zitten te denken zijn: mediawijsheid, (geloofs)opvoeding van wortel tot kruin, onvoorwaardelijk liefhebben en lees je Bijbel, bid elke dag.

Voor kinderen denken we aan de volgende workshops: sport en spel, zing en dans, cupcake versieren en creatief met verf, klei en hout (workshopprogramma’s nog onder voorbehoud).
Meer informatie volgt na de vakantie. Dit wil je echt niet missen, dus zet de datum alvast in je agenda! Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp gezocht voor de gezinnendag
Deze dag kan natuurlijk geen succes worden zonder hulp. Lijkt het u of jullie leuk om op deze dag te helpen (denk aan helpen bij de catering, bij het klaar zetten en opruimen na afloop, bij de (kinder)workshops, enz.) dan horen wij dat graag! Dat kan door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissie gezinnendag 2022
Kees Alblas, Elze Bos, ds. Harald Overeem, ds. Anne ter Schuur, Petra Veldhuis, Klaas-Wouter van Vuuren, Hanneke Wijnstra en Margreet Zandbergen