• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Rectificatie: Indien u zich al opgegeven heeft via het formulier wordt u verzocht om opnieuw aan te melden omdat het formulier niet goed was.

Op 24 januari 2023 geeft ds. Marien Kollenstaart een presentatie over het¬†thema ‚ÄėZoals Jezus. Een leven lang leren¬†lijken op Hem‚Äô.

In "Zoals Jezus" laat Marien Kollenstaart zien dat het Nieuwe Testament ons een adembenemende bestemming voorhoudt: lijken op de mooiste mens die ooit geleefd heeft: Jezus. In deze presentatie en introductie leer je meer over het boek en geeft Marien je 5 waardevolle lessen mee over hoe we het lijken op Jezus in ons leven kunnen vormgeven.

Prikkelende en schurende vragen komen voorbij, zoals: waarom is de levensstijl van Jezus onze stip aan de horizon? Is het eigenlijk wel haalbaar om zoals de Zoon van God te zijn? En wat betekent het lijken op Jezus voor ons persoonlijk leven, de kerk en de samenleving? 
Marien Kollenstaart maakt op toegankelijke en inspirerende wijze duidelijk dat het lijken op Hem verre van makkelijk is, maar meer dan de moeite waard. Zijn boek geeft je daarnaast tools in handen om je geloof in de praktijk te brengen en de verbinding te leggen tussen de zondag en de maandag.

De lezing wordt gehouden in de hal van de Ontmoetingskerk op 24 januari 2023. Inloop vanaf 19.45; aanvang 20.00 en de avond wordt rond 21.30 afgesloten.
Reserveer deze lezing in je agenda en meld je eventueel aan via het formulier: https://forms.office.com/e/wEcEKYAHs5

Jeroen van Gent
Lid missionaire werkgroep PGW