• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Afgelopen 22 november hebben 15 personen deelgenomen aan de eerste post-corona introductieavond van De Rank.
Op ontspannen wijze werd aan de hand van een De Rank Memory spel kennisgemaakt met de activiteiten in de Rank en hoe men betrokken is bij De Rank.
Zo maakten we niet alleen kennis met De Rank maar ook met de ander.

Iedereen was enthousiast en daardoor kwamen we tijd te kort. In 2023 willen we meer van dit soort avonden organiseren. Ook als u al een tijdje Rank lid bent en met andere in een gezellige ongedwongen sfeer kennis wilt maken kunt u zich opgeven.
De volgende data zijn in 2023 gepland: dinsdag 17 jan; woensdag 15 feb en donderdag 9 maart. Aanvang 20.00 uur en we sluiten rond 21.30.uur. Omdat we maximaal 15 gasten in onze huiskamer aan de Vijverlaan 31 kunnen herbergen willen wij u vragen zicht aan te melden via dit formulier: https://forms.office.com/e/Bh2vMLdmys.

De gastheer en gastvrouw
Jeroen en Hendrien van Gent

Noot:
Mocht u al eerder vóór 1 januari 2023 gereageerd hebben dan verzoeken wij u nogmaals u aan te melden omdat het vorige formulier niet goed werkte.
U krijgt een bevestiging van uw aanmelding van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.