• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Oliebollenactie 2022
De gebakken oliebollen gingen weer grif van de hand en ze smaakten overheerlijk. Er zijn in totaal ca 800 oliebollen besteld en gebakken. De ingrediënten en olie waren dit jaar in zijn geheel gesponsord, dus de opbrengst om te verdelen is het prachtige bedrag geworden van € 1.000,00. Hiermee gaan we als evenementencommissie de kerkrentmeesters van De Rank verblijden met € 500,00 en de ZWO voor het project Droge Rivierbeddingen in Kenia eveneens met een bedrag van € 500,00. Alle kopers bedankt voor de geplaatste bestellingen en in het bijzonder dank aan bakkers Ida en Hennie Molenaar die al jaren hun huis en tuin ter beschikking stellen om deze actie te kunnen realiseren.

Schaatsen
Tijdens het schrijven regent het pijpenstelen maar wie weet…..komt er zomaar een bui tegenin. Wanneer er weer geschaatst kan worden, houd dan de app of zondagsbrief in de gaten; op de Smitshoeve is een hele voorraad aan tweedehands schaatsen verkrijgbaar. Te kleine schaatsen kunnen daar ook worden ingeleverd om een ander weer blij mee te maken.

Quizmiddag met maaltijd
Achter de schermen wordt ook weer hard gewerkt aan de welbekende quizmiddag met afsluitende maaltijd. Houd de berichten in de gaten! Enne… houd uw oren en ogen goed open de komende tijd, wie weet kunt u daar uw voordeel mee doen.