• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Expeditie geslaagd!

Vorig weekend waren er 71 kinderen en tieners en 23 leiders (en Ed) op expeditie in Doornspijk. Het kan u niet ontgaan zijn, want wat waren er weinig kinderen in de kerk!

Het was leuk om met De Rank in verbinding te zijn aan het begin van de dienst! De expeditie is meer dan geslaagd! Wat een gezellige groep was het. Zonder al teveel kleerscheuren (een enkele schram en blauwe plek daargelaten) is iedereen op zondagmiddag weer richting Waddinxveen gegaan. De kampcrew kijkt terug op een heel goed weekend! Bedankt dat we van jullie, deelnemers, mochten genieten! Ieder met zijn eigen talenten heeft het weekend bijzonder gemaakt.

We zullen het niet gauw vergeten.

Nog even terugblikken of gewoon eens zien wat we allemaal gedaan hebben?
Hier zijn een heleboel foto’s en filmpjes te vinden.

Er zijn nog enkele gevonden voorwerpen, deze liggen in de hal van de kerk of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een mailtje te sturen.

Mede namens Ed,
De kampcrew

 


                               19, 20 en 21 mei


Op expeditie in Doornspijk!
Dit is Ed! Ed gaat op expeditie in Doornspijk. Een expeditie is leuk! Een expeditie is avontuurlijk! Een expeditie is soms misschien een beetje spannend! Je weet nooit precies wat je meemaakt op expeditie, maar Ed is niet bang. Ed is stoer! Ed is avontuurlijk! Ed heeft er enorm veel zin in! Maar er is één klein dingetje… Alleen op expeditie is een beetje saai. Liever gaat Ed samen op expeditie. Daarom hoopt Ed dat jij ook mee gaat en dat je ook je vrienden en vriendinnen meeneemt. Want hoe meer zielen, hoe groter de expeditie, hoe leuker de expeditie, hoe beter de expeditie. Dus: ga jij met Ed mee op expeditie Doornspijk?

Wie mag er mee?
Deze expeditie is voor iedereen vanaf groep 3 tot en met 15 jaar.

Wanneer?
De expeditie start op vrijdag 19 mei en duurt tot en met zondag 21 mei.
Op vrijdag vertrekken we rond 16.30 uur uit Waddinxveen en op zondag kunnen de expeditieleden om 14.00 uur weer worden opgehaald in Doornspijk.

Locatie
Dit jaar gaan we naar een voor sommigen vertrouwde locatie, namelijk groepsaccommodatie ’t Campvelt in Doornspijk. Op hun website kunnen jullie vast een kijkje nemen: www.campvelt.com.

Vervoer
De expeditie start met een busreis naar de kamplocatie.
Op zondag is het programma rond 14.00 uur afgelopen. Dan dienen de expeditieleden door hun ouders weer opgehaald te worden in Doornspijk.

Kosten
De expeditie kost € 35,- per persoon. Dit bedrag moet worden overgemaakt op rek.nr. NL54 FVLB 0225 4264 63 t.n.v CvK Protestantse gemeente te Waddinxveen inz "De Rank kampgeld", o.v.v. de naam van het kind.

Inschrijven
Dit jaar zal de inschrijving anders verlopen dan anders. De papieren inschrijving is verleden tijd. Inschrijven kan vanaf nu via dit digitale inschrijfformulier: Inschrijving Kamp De Rank
Meteen na inschrijving ontvang je een e-mail met betalingsgegevens. De betaling dient meteen na inschrijving te worden gedaan. Na ontvangst van de betaling ontvang je een bevestiging van inschrijving, eveneens via de mail. Pas dan is je aanmelding definitief en ben je zeker van deelname aan de expeditie. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 april.

Wacht vooral niet te lang met aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Informatiebrief
Circa 2 weken voor vertrek komt er een brief met informatie over vertrek, wat mee te nemen, et cetera.
Hier kun je het kampbeleid vinden. Het is goed om dat ook te lezen. Het beleid is ook op te vragen bij één van de kampcommissieleden.

[ Klik hier voor het kamplied ]

Tot ziens op kamp!

De Kamp-crew 

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten