• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Kamp 2018 - Samen Sterk!

Wat een geweldig kamp hadden we!

Met 76 deelnemers en 22 kampcrewleden zijn we van vrijdagavond tot zondagmiddag bezig geweest met het thema ‘Samen Sterk’.

De spellen stonden in het teken van dit thema en eigenlijk kwamen we erachter dat alles dat je samen doet veel beter gaat. Als je elkaar helpt met jouw eigen talenten en vaardigheden, ben je samen supersterk! Daar ging het ook over tijdens de themamomenten en in de kampdienst. Daar mochten we ook horen dat als je dingen samen met God doet, het zeker niet meer verkeerd kan gaan.

We hadden prachtig weer en dat was geweldig omdat bij het kamphuis ook een zwemvijver was. Daar konden we mooi even afkoelen! De sfeer was goed, er waren voornamelijk blije, vrolijke, soms wat vermoeide (hoe kan dat nou?) gezichten. De kinderen hebben genoten en de kampcrew heeft ook enorm genoten. Nu rusten we even uit (ja… dat is nodig! 😉) en genieten na met alle verhalen, foto’s en filmpjes. Deze kun je trouwens hier vinden.

Hier alvast een filmpje om te zien hoe gezellig het was!

Klik hier voor het uitgebreide verslag van het kampweekend.


Hopelijk tot volgend jaar!

De kampcrew 2018

 


AANMELDING:

Hoe snel ben jij? Of hoe slim? Handig? Creatief? Sportief of zorgzaam? Sterk? 

Soms heb je een probleem en zijn deze eigenschappen nodig om het op te lossen. Maar wat als je niet de eigenschappen hebt, die nodig zijn? Hoe los je het probleem dan op? En wat als iemand anders een probleem heeft en jij de eigenschap om het op te lossen? Wat doe je dan? Help jij die ander… of niet?

Wanneer?
Dit jaar gaan we weg van vrijdag 20 tot en met zondag 22 april. 
Op vrijdag vertrekken we rond 16.30 uur uit Waddinxveen en op zondag kunnen de deelnemers om 14.00 uur weer worden opgehaald in Esbeek.

Wie mag er mee?
Kamp is voor iedereen vanaf groep 3 tot en met 15 jaar.

Locatie
Dit jaar gaan we naar een nieuwe locatie, namelijk groepsaccommodatie De Kievit in Esbeek. Op hun website kunnen jullie vast een kijkje nemen: kijk hier.

 

Vervoer
We gaan op vrijdag met de bus naar de kamplocatie. 
Op zondag is het programma rond 14.00 uur afgelopen. Dan dienen de deelnemers door hun ouders weer opgehaald te worden in Esbeek.

Kosten
Kamp kost € 35,- per persoon. Dit bedrag moet worden overgemaakt op rek.nr. NL54 FVLB 0225 4264 63 t.n.v CvK Protestantse gemeente te Waddinxveen inz De Rank kampgeld, o.v.v. de naam van het kind.

Inschrijven
Net als vorig jaar kun je je inschrijven via het digitale inschrijfformulier.
Meteen na inschrijving ontvang je een e-mail met betalingsgegevens. De betaling dient meteen na inschrijving te worden gedaan. Na ontvangst van de betaling ontvang je een bevestiging van inschrijving, eveneens via de mail. Pas dan is je aanmelding definitief. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 maart 2018 via deze link.
Wacht vooral niet te lang met aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Informatiebrief 
Circa 2 weken voor vertrek komt er een brief met informatie over vertrek, wat mee te nemen, et cetera. 
Onderaan op deze pagina is het kampbeleid te vinden. Het is goed om dat ook te lezen. Het beleid is ook op te vragen bij één van de kampcommissieleden.

Contactpersonen
Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij:

  • Jolanda Minnema, tel. 0182 637344 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Elze Bos, tel. 06-51797066 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Jeroen Begeer, tel. 06-48917795 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ward van Teijlingen, 06-27214777 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten