• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Rommelmarkt 9 mei 2020
Heeft iedereen deze datum genoteerd in de agenda? Dit evenement mag u niet missen! Op zaterdag 9 mei om 9.00 uur gaan de hekken open en stroomt de markt vol met kooplustige mensen.
Er moet wel wat te koop zijn natuurlijk en daarom vragen wij uw nog bruikbare en verkoopbare spullen in te leveren. Op maandagavond staan de deuren van de van de Smitshoeve, Henegouwerweg 100 open. Tussen 19.00 en 20.00 uur kunt u hier uw spullen inleveren.

Graag vooraf bij voorkeur een appje of anders een telefoontje naar Henk Oosterom. Zijn nummer is 06 – 1441 8748. Boeken, CD’s, huishoudelijke spullen, curiosa, we kunnen het allemaal gebruiken. We nemen echter geen grote meubels in. Twijfelt u of hetgeen u wilt brengen geschikt is voor de rommelmarkt, informeer dan even bij Henk of Ida.
In verband met koningsdag en dodenherdenking is de laatste mogelijkheid om spullen in te leveren op maandag 20 april.

Koopwaar verzamelen is één, verkopen is twee
We zijn nog dringend op zoek naar medewerkers voor achter de kramen, hand en spandiensten verrichten en, ook niet onbelangrijk, aan het eind van de marktdag weer helpen opruimen.  U kunt zich melden bij Kees Alblas (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-54285365).  Kom ook ervaren hoe leuk het kan zijn om mee te werken aan de rommelmarkt!

Let op!!! Wijziging in inzameling oud papier, oude metalen en gebruikt frituurvet (plaatje Oud Papier)
Het is vanaf heden niet mogelijk om karton in te leveren. Als wij dat inleveren bij Metselaar moeten we geld toe geven en dat kan niet de bedoeling zijn. Doet u het karton gewoon in de container die maandelijks door Cyclus wordt leeggemaakt.
Het is wel nog steeds mogelijk uw oude papier zelf in te leveren bij de Firma Metselaar, Onderweg 37, Waddinxveen. Brengt u het papier zelf bij de firma Metselaar, dan moet u even melden dat het aantal kg. bij “De Rank” wordt genoteerd.

Let op de wijziging van de adressen voor het inleveren van oud papier, metalen enz.
• Bij Arie van Nielen, Jan Dorrekenskade - Oost 102. Oud papier inleveren. (Hier alstublieft geen oud metaal, snoeren en frituurvet neerzetten).
• Bij Gerrit Smit, Henegouwerweg 100 kunt u oud metaal/ snoeren en frituurvet inleveren. (hier geen papier inleveren).

Opbrengst oud papier, metalen enz.
De totaal opbrengst in 2019 van oud papier en andere zaken is € 1.055, - Het totaalbedrag over 2018 was ruim € 2.440,-. U ziet dat het beduidend minder is, maar nog altijd de moeite waard. Na aftrek van de kosten voor de georganiseerde evenementen zal de rest van het bedrag ten goede komen aan het werk (c.q. de begroting) van De Rank. Dank aan allen die hieraan hebben bijgedragen!

Punten en cadeaubonnen sparen
Bij de uitgang van de kerkzaal staat wekelijks een schoenendoos. Hier kunt u spaarzegels van Douwe Eg¬berts en Bakkerij Het Stoepje kwijt. Ook cadeaubonnen, VVV-bonnen of andere bonnen zijn welkom!

Verhuur Partytent en Springkussen
Geeft u een feestje en heeft u een ruimteprobleem, dan hebben wij de oplossing. Huur onze partytent. Is het een kinderfeestje dan kunt u ook het springkussen huren. Foto’s van de te huren partytent en/of springkussen alsmede de prijs kunt u zien op de website.

Namens de Evenementencommissie,
Ida Molenaar