• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Vanwege het corona-virus kunnen de kerkdiensten van 15 maart niet gehouden worden. Overdenking ds. Harald Overeem om 10.00 uur via Kerkomroep.nl
Alle bijeenkomsten vanuit De Rank worden opgeschort.

In opvolging van de maatregelen van de overheid in verband met het Corona virus heeft het moderamen besloten dat de dienst in het Coenecoop College niet doorgaat.

Eerder had ds. de Reuver, die zou voorgaan, al afgezegd. Dat betekent dat mensen NIET naar het Coenecoop College komen. Als alternatief wordt er een overdenking door Harald uitgesproken vanuit het Coenecoop College, zodat dit via kerkomroep.nl gevolgd kan worden. Kerkomroep.nl verwacht dat ze voldoende capaciteit hebben, maar zullen zondag extra alert zijn.

De avonddienst vervalt in zijn geheel. Komende week worden de ontwikkelingen door het moderamen gevolgd en zal de situatie bekeken worden voor zondag 22 maart.

Naast de kerkdienst heeft het moderamen besloten alle bijeenkomsten op te schorten, dus ook het jeugdwerk (clubs en catechisatie), maaltijden, enz. Het is beter deze weken consequent te zijn, dan achteraf te moeten constateren dat het anders had gemoeten.

Dienst beluisteren
Als het om 10:00 uur niet lukt om de dienst te volgen probeer het dan later nog eens. De dienst is live te volgen, maar ook achteraf te beluisteren. in de afgelopen periode trad er regelmatig storing op tijdens het live luisteren naar de kerkdienst. Na onderzoek lijkt dit zich vooral voor te doen als er gebruik wordt gemaakt van de browser Google Chrome. Wij adviseren u/jou gebruik te maken van een andere browser, zoals Internet Explorer, Edge, Safari, enz. Ook is het afspelen via telefoon en tablet vaak een oplossing.

De pastorale ouderlingen en medewerkers informeren zoveel mogelijk mensen die zij onder hun hoede hebben.