• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De komende zondagen (22, 29 maart en 5 april) zijn er geen fysieke kerkdiensten in het Coenecoop College vanwege de situatie m.b.t. het coronavirus. 

De geplande doopdienst op 22 maart zal worden verplaatst naar een latere datum. 

Om met elkaar verbonden te blijven in deze tijd wordt de dienst van aanstaande zondag opgenomen en deze is zondagmorgen vanaf 10:00 uur via Youtube beschikbaar om thuis mee te beleven.

Kijk hieronder of ga naar het Youtube-kanaal van De Rank (klik hier). Vanaf 10:00 uur op zondag is de dienst beschikbaar om op dat moment (of later) te bekijken.

De verkorte Zondagsbrief voor zondag 22 maart bevat geen vertrouwelijke pastorale informatie en is hier te lezen of downloaden. 

Collecte 22 maart
De diaconie nodigt u uit om voor het diaconale collectedoel een gift te doen aan de diaconie o.v.v. het collectedoel. U kunt uw gift overmaken op bankrekening NL54.RABO.0373.7095.28 t.n.v. Diaconie PGW.
De diaconie zal de binnengekomen giften dan aanvullen tot een gebruikelijke collecte opbrengst. De collecte van deze zondag is bestemd voor onze diaconie t.b.v. diaconale taken binnen en buiten de gemeente.

De kerkenraad

Alle activiteiten in De Rank zijn in ieder geval tot en met 6 april afgelast.

Klik hier voor eerdere berichtgeving