• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zaterdag 9 mei zou eigenlijk de rommelmarkt van De Rank worden gehouden. Door de huidige situatie kon dat uiteraard niet doorgaan. Vandaar dat begin april het idee ontstond om een andere actie te organiseren.

Dit werd de "1,5 meter-ver-wen-actie": een actie op de dag van de rommelmarkt waarin verwen-pakketten thuisbezorgd gaan worden. Voor jezelf, voor moeder (de dag erna is het moederdag) of voor mensen die een blijk van aandacht of waardering goed kunnen gebruiken. 

De afgelopen weken kon er besteld worden: boeketten, kaas en stroopwafels. En na een voorzichtige start is er massaal besteld! Uiteindelijk konden we 106 bestellingen noteren. Dit resulteerde in een logistieke operatie op zaterdag 9 mei; boeketten maken, aanleveren van kaas en stroopwafels, samenstellen van de bestellingen en vervolgens het bezorgen op bijna 100 adressen in en om Waddinxveen.

Moe maar voldaan kunnen we terugkijken op een geslaagde actie en gezellige actiedag. En ook op een mooie bruto opbrengst van circa €2100,=! Een prachtig resultaat waarvoor hartelijk dank aan de bestellers en uiteraard aan de vrijwilligers die deze actie mogelijk hebben gemaakt. Mede namens de goede doelen van de rommelmarkt van dit jaar een onze eigen wijkgemeente.

Voor een impressie, zie hieronder de vlog van "Kees Knol" en een paar foto's.

De evenementencommissie

Gedurende de actie; 4 van de 6 routes met de bestellingen die al zijn klaargezet voor bezorging

Na de actie; de kratten met kaas zijn bijna leeg