• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zondag 25 oktober is de ochtenddienst een doopdienst waarin onze eigen predikant ds. Harald Overeem zal voorgaan en 2 kinderen uit de gemeente zal dopen. Vanwege het beperkte aantal bezoekers bij de kerkdiensten zullen alleen de doopouders en hun gasten in de dienst aanwezig kunnen zijn en kan er niet worden aangemeld. De dienst is ook te volgen via het Youtube-kanaal van De Rank.
? Klik hier voor de preeksamenvatting

De avonddienst (aanvang 18:30 uur) is een belijdenisdienst in het Coenecoop College waarin ook ds. Harald Overeem zal voorgaan. Ook voor deze dienst geldt de beperking voor het aantal bezoekers waardoor er alleen vrienden en familie van de mensen die belijdenis doen in de dienst aanwezig kunnen zijn. Deze middagdienst zal ook te volgen zijn via Youtube.
? Klik hier voor de preeksamenvatting

Aanmelden voor de kindernevendienst is mogelijk
Voor de ochtenddienst kunnen kinderen wel aangemeld worden voor de kindernevendienst, ook als de ouders niet naar de kerk (kunnen) gaan. Zij kunnen de kinderen dan iets voor 10:00 uur bij de hoofdingang van het Coenecoop College brengen en vanaf 11:00 uur weer ophalen. Kijk hier voor informatie over het aanmelden. Kinderen thuis kunnen een bijbelverhaal met verwerkingen vinden op de website van de Henkie Show.

? Lees hier de nieuwbrief van oktober over de aanscherping van de corona maatregelen in De Rank.

Inzameling van de gaven
Tijdens deze diensten is er één collecte. U kunt uw gave overmaken op rekeningnummer: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen. Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de Diaconie en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen! Lees hier over hoe u een bijdrage kunt overmaken.