• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zondag 1 november wordt in de ochtenddienst het Heilig Avondmaal gevierd en zal onze wijkpredikant Harald Overeem voorgaan. De dienst is ook te volgen via Kerkomroep en het Youtube-kanaal van De Rank.
? Voor het meevieren van het avondmaal thuis is een handreiking gemaakt; zie hier
? De preeksamenvatting vind je hier

In de avonddienst gaat onze vorige wijkpredikant ds. Menno Zandbergen voor. Deze avonddienst wordt via Kerkomroep (alleen geluid) uitgezonden. 

In beide diensten geldt een maximum van 30 bezoekers. U kunt zich (tot zaterdag 31 oktober 12:00 uur) voor één van de  diensten aanmelden via deze link.

Er is oppas en Kindernevendienst. Ook als de ouders niet naar de kerk (kunnen) gaan kunnen de kinderen worden aangemeld voor de Kindernevendienst in de ochtenddienst (klik hier). Kinderen thuis kunnen een bijbelverhaal met verwerkingen vinden op de Henkie Show.

? Lees hier de nieuwbrief van oktober over de aanscherping van de corona maatregelen in De Rank.

Inzameling van de gaven
Tijdens deze diensten is er één collecte. U kunt uw gave overmaken op rekenignummer: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen. Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de Diaconie (deze zondag ten behoeve van de TFC Familie van der Maas) en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen! Lees hier over hoe u een bijdrage kunt overmaken.