• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Het kerstproject heeft dit jaar als thema: ‘Ik zie toekomst in jou’. In de adventstijd leven we toe naar de komst van de Verlosser, Hij komt naar ons toe! Hij is onze toekomst, omdat God toekomst ziet voor de wereld! 

De Here God zet Zijn plan voor een hoopvolle toekomst in werking. Hij stuurt engelen, boodschappers die Hem dienen, om zijn plannen bekend te maken aan mensen. Hij wil hen laten meewerken aan een hoopvolle toekomst. Hij ziet toekomst in ons. Hoe goed is het om Gods perspectief te leren kennen voor deze wereld. Om te ontdekken hoe engelen Gods boodschap weerspiegelen, hoe ze dienstbaar zijn aan God. Hem in alles dienen tot Zijn eer.

Ze zijn er om Gods boodschap te reflecteren en uit te stralen. Gods liefde weerkaatst door hen naar de wereld. In de projectverbeelding zien we dat terug in de achterwand, die alles weerspiegelt, reflecteert en van alle kanten laat zien. 

Vanaf D.V. 29 november ontmoeten we Zacharias, Maria, Jozef, het eigentijdse kind en de herders. Elke week staat er bij het kindermoment en in de nevendienst een ander persoon centraal en horen we hoe zij betrokken raken bij Gods plan en hoe zij daarop reageren. 

Een hartelijke groet,
Anne, Meta en Marion