• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Zondag 7 maart is een ZWO-dienst die zal worden geleid door onze eigen predikant ds. Harald Overeem. 
De dienst is live vanaf 10:00 uur te volgen en uiteraard ook nog op een later tijdstip terug te kijken/luisteren, via (klik op plaatje):

?    of    ?

? Klik hier voor de preeksamenvatting

Bij de dienst
Op deze ZWO-zondag besteden we aandacht aan het mooie project waar De Rank bij betrokken is: Noah’s ark.

Zo’n 21 jaar geleden werden Pita en Piet Buitendijk geraakt door de armoede en de nood van kinderen in Uganda. Tal van initiatieven kwamen van de grond zoals onderwijs en een medische kliniek. Geloof, gebed en ondersteuning hebben veel mogelijk gemaakt. In de dienst worden we weer wat ‘bijgepraat’ en zal er ook voorbede zijn voor Noah’s Ark. De lezing komt uit de Bergrede (voorlopig de laatste keer; op 21 en 28 maart zullen we passages lezen met het oog op het lijden van Christus). Wie tevoren al wil lezen, het gaat om Matteus 7.15-23. Het zijn heftige uitspraken, waar ik me bijna in vergaloppeerd heb. Ik geloof dat ik er wel uit gekomen ben. Een gezegende zondag gewenst en ik hoop dat je je betrokken weet bij die dienst en erdoor gevoed wordt. Nogal eens zeg ik tegen mensen, zo’n online dienst is weliswaar second best, maar het is toch maar mogelijk! Onze onmogelijkheden zijn gelukkig niet Gods onmogelijkheden.
Ds Harald Overeem

Inzameling van de gaven
Tijdens deze diensten is er één collecte. U kunt uw gave overmaken op rekeningnummer: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen. Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de diaconie (ZWO project) en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen! Lees hier over hoe u een bijdrage kunt overmaken.

Virtueel koffiedrinken na de dienst
Na de dienst is er de mogelijkheid om met elkaar 'virtueel koffie te drinken' en na te praten. Klik hier voor meer informatie.

[ ? Lees hier alle informatie over de corona maatregelen in De Rank. ]