• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Na een clubseizoen dat in alle opzichten anders was dan anders, hebben we op vrijdag 4 juni a.s. de laatste clubmiddag met de kinderen uit groep 3,4 en 5. We begonnen in een ander gebouw (basisschool TOV), op een andere dag, met bekende en nieuwe leiding. We mochten wel, we mochten ook een tijdje niet… en toen weer wel. Wat niet veranderde was de sfeer. Wat hebben we leuke middagen gehad met kinderen van binnen en buiten De Rank. Gaaf om te zien hoe vriendjes en vriendinnetjes mee worden genomen en vaak ook blijven komen.

Van de laatste clubmiddag maken we graag iets speciaals. We willen met de kinderen een vossenjacht doen. Hiervoor zoeken we een aantal gemeenteleden die vos willen spelen op vrijdagmiddag 4 juni van 15.30-ca. 17.15 uur. Wie vindt het leuk om verkleed als…. (zegt u het maar, zichzelf of degene die u altijd al had willen zijn) … te helpen bij de afsluiting van het clubseizoen in de Triangel?
We horen het graag! Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vind je het leuk om ook de vossenjacht mee te doen? Dat mag, ook als je anders niet naar club komt of als je jonger/iets ouder bent en het leuk vindt. Misschien ga jij volgende jaar wel naar groep 3 en wil je vast een beetje meemaken hoe dat nou is op club. Je bent welkom! Laat je ons even weten als je ook komt? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We verzamelen tussen 15.30 en 15.45 uur op het TOV-plein en rond 17.15 uur hopen we dat jullie alle vossen hebben gevonden!

Anne, Astrid, Christa, Erica, Jolanda en Marriëtte