• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zondag 6 juni gaat onze eigen predikant ds. Harald Overeem voor in de ochtenddienst. 
Om 18:30 uur is er een jeugddienst geleid door ds. Marien Kollenstaart die toegankelijk is voor jongeren. Zij kunnen zich aanmelden bij de jeugddienstcommissie via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van 30 naar 60
Met ingang van zondag 6 juni kunnen we zestig mensen (excl. medewerkers, incl. kinderen die in de kerk blijven) ontvangen in de diensten. Dat is heel fijn! In lijn met de versoepelingen van de maatregelen en het advies van de landelijke kerk, kunnen we dit doen. Het is mooi om elkaar in en rond de diensten te ontmoeten. Het aanmelden via de site is nog steeds nodig. We hopen dat nu meer gemeenteleden zich vrij voelen om naar de diensten te komen. Het is heel bemoedigend elkaar weer te zien, samen een dienst te beleven en elkaar te spreken. Graag tot ziens!

Pieter Oudenaarden, voorzitter kerkenraad

De diensten worden uiteraard ook uitgezonden via Youtube.

? Lees hier de preeksamenvatting van de ochtenddienst

✒ Aanmelden voor de ochtenddienst
Kinderen aanmelden als je zelf niet naar de ochtenddienst gaat

Bij de diensten
Zondagmorgen hopen we elkaar te ontmoeten, nu weer met méér mensen in het Coenecoop College en met anderen die de dienst online meebeleven. Op deze morgen lezen we uit Jozua 1. Het is een Bijbelboek dat een kantelmoment in de geschiedenis van Israël beschrijft. De veertig jaren in de woestijn liggen achter hen. Mozes is gestorven. Nu moet het volk verder, onder een nieuwe leider Jozua, naar het land dat hen is beloofd. Hóé zal het volk verder gaan? In de preek maak ik een vergelijking met de kerk: wat ligt er achter ons en wat voor ons? Hoe maken wij als kerk deze ‘overgang’? En is wat Jozua meekrijgt ook voor ons van belang?
Van harte welkom in en bij de diensten van deze dag!
ds Harald Overeem

Inzameling van de gaven
U kunt de collectes van deze zondag vinden in De Rank-app en er ook via de app aan geven. 
Ook kunt u uw gaven overmaken op rekeningnr: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen. Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de diaconie en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen! Lees hier over hoe u een bijdrage kunt overmaken.

Virtueel koffiedrinken na de dienst
Na de dienst is er de mogelijkheid om met elkaar 'virtueel koffie te drinken' en na te praten. Klik hier voor meer informatie.

[ ? Lees hier alle informatie over de corona maatregelen in De Rank ]