• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

In plaats van de jaarlijkse rommelmarkt is het idee ontstaan om een 'rommelroute' te organiseren langs diverse huizen van gemeenteleden.
Na inventarisatie zijn er 12 huizen die deze rommelroute willen vormen op zaterdag 10 juli van 10-15 uur. Hieronder vind je alle informatie.

Hoe werkt het?
Bij ieder huis op de rommelroute worden 2e hands spullen aangeboden. Ook is er bij ieder huis een boekentafel te vinden met 2e hands boeken in een bepaald genre. Daarnaast is er een aantal huizen waar u - tegen een kleine vergoeding - koffie, thee, limonade en een versnapering kunt kopen. Alle opbrengsten worden uiteraard bestemd voor het goede doel!

Op deze manier kunnen gemeenteleden op zaterdag 10 juli een rondje door Waddinxveen maken langs deze 'rommelhuizen'. Natuurlijk om iets te kunnen kopen voor het goede doel, maar ook om elkaar weer eens te zien en bij te praten.

Routekaart
Alle huizen op de route staan vermeld op de routekaart. Je kunt dan zelf een route langs de huizen uitstippelen. 
De routekaart vind je hier als PDF die je kunt downloaden en printen of via deze interactieve link (navigeer naar de adressen op je telefoon). Routekaarten zijn ook bij de deelnemende huizen te verkrijgen.

Rommelroute Prijsvraag
Bij ieder huis hangt ook een letter. Als je alle huizen hebt bezocht heb je dus 12 letters. Deze letters vormen samen een woord (die moet je dus wel even zien te vinden). Dat woord kun je insturen (via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en degenen die het goede woord hebben doorgegeven ontvangen een leuke prijs! Zie de instructie op de routekaart.

Stap zaterdag 10 juli op de fiets of trek je wandelschoenen aan en doe mee aan het Rommelrondje. Wij hopen dat het een leuke en geslaagde dag wordt, met veel ontmoetingen en uiteraard ook een mooie opbrengst voor de goede doelen!

De evenementencommissie

[ download hier de onderstaande poster ]

Affiche gemaakt door Annette Nieuwveld (PDF)