• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Ook komend seizoen willen we aandacht vragen voor het Ondervoedingsproject bij Noah’s Ark in Oeganda.

De financiële steun willen we uitbreiden naar de hele medische kliniek.Het Ondervoedingsproject is onderdeel van de medische kliniek en een belangrijk onderdeel. Zeker in deze tijd is er veel ondervoeding, mede als gevolg van de corona-crisis en lockdown.

Maar er gebeurt meer in de medische kliniek. Er wordt medische zorg geleverd aan de kinderen op het terrein, maar ook veel bewoners uit de omgeving komen voor medische hulp. Er is zelfs een medische post geopend buiten het terrein omdat tijdens de lockdown geen buitenstaanders op het terrein mogen komen. Door een medische post buiten het terrein te openen, kan de medische Kliniek hulp blijven bieden aan ieder die dit nodig heeft en er is veel hulp nodig!

Zondag 10 oktober zal er in de ochtenddienst aandacht zijn voor dit project. Er zal een filmpje getoond worden, waarin u kunt zien wat er gedaan wordt in de medische kliniek. Ook zullen we u de komende tijd via Kompas over het werk in de medische kliniek op de hoogte houden. Helpt u mee? U kunt uw giften overmaken op rekening NL10 RABO 0373.7095.44 t.n.v. ZWO De Rank met vermelding Noah’s Ark.

Hartelijk bedankt voor uw medeleven en steun! 

Bekijk hieronder de video met informatie over Noah's Ark en de medische kliniek:

De ZWO commissie

[ Lees hier meer over het jaarproject 2021-2022 van de ZWO ]