• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

In november gaan we dan toch eindelijk op kamp met de jeugd van De Rank en daarbuiten.
Binnen anderhalve week was het kamp vol! De jeugd staat te trappelen om weer op pad te gaan.

De groep bestaat dit jaar uit 60 basisschoolkinderen, 36 tieners en 25 kampcrewleden.  Een fantastisch aantal, waar we heel dankbaar voor zijn.

We merken dat de coronacrisis invloed heeft op alles. Niet alleen moesten we opnieuw een kamp verplaatsen, ook in de kosten is het zichtbaar. Daarom vragen we ook dit jaar uw hulp met het doen van de boodschappen.
Hoe de actie dit jaar precies vorm gaat krijgen, weet ik op het moment van schrijven nog niet, maar dit zullen we via de Zondagsbrief en De Rank-app communiceren.

Is boodschappen doen voor u niet mogelijk, maar wilt u ons toch sponsoren, dan kan dit ook door een bedrag over te maken op NL70 RABO 0373.7318.41 t.n.v CvK Protestantse gemeente te Waddinxveen inzake 'De Rank kampgeld'. 
We gaan er een mooi kamp van maken! Eindelijk weer iets leuks om naar uit te kijken met de jeugd. 

Namens de kampcommissie,
Jolanda Minnema

 

Kamp De Rank – Mission (Im)possible
Waar het in januari nog een mission impossible leek om überhaupt op kamp te gaan, maakten we ons na de vakantie nog een beetje zorgen of er wel wat deelnemers zouden zijn. 
Nou… die zorgen waren niet nodig! Niet eerder in 21 jaar kamp De Rank stroomden de aanmeldingen zo snel binnen. Jullie hebben er duidelijk zin in! Binnen anderhalve week zat het kamp vol! Aanmelden is dus niet
meer mogelijk. Wel hebben we een reservelijst. Wil jij ook op de reservelijst, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kampcrew is hard aan het werk om de invulling van het programma te bedenken. De keukencrew verzint de lekkerste gerechten, de spelcommissies komen met de leukste, zotste, gekste spellen, de avondcommissie buigt zich over spannend leuke nachtspellen en een té gekke bonte avond, de themacommissie legt de laatste hand aan de themamomenten en de kampdienst, terwijl ondertussen ook gekeken wordt  naar de slaapzaalindeling, wie bij wie in de groepjes komt en welk groepje wanneer corvée heeft.

Al die stukjes voorbereiding bij elkaar, brengen ons naar het kamp op 5, 6 en 7 november, dat ongetwijfeld weer een feestje wordt… als het tenminste possible is!
Wij kijken ernaar uit en hopen iedereen gezond en wel te begroeten bij de bus in Waddinxveen of op locatie in Esbeek.

Anne, Anouk, Chris, Edwin, Elze, Erica, Femke, Henk, Jeanet, Joëlle, Jolanda, Klaas-Wouter, Laura, Marieke, Marinka, Marlies, Marriëtte, Matthias, Nelisa, Niels, Paul, Rachelle, Remco, Ward en Wouter