• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op donderdagavond 28 oktober a.s. wordt de eerste brugdialoog gehouden.

Op deze avond zal Cocky Drost spreken over het thema 'All you need is love'. Een avondvullend programma waarin je wordt geïnspireerd en leert over liefde, relaties en seksualiteit. Met humor, zelfspot en pakkende voorbeelden wil ze lastige onderwerpen luchtig bespreekbaar maken - zonder dat het oppervlakkig wordt én zonder dat het te ingewikkeld wordt.

Drs. Cocky Dorst studeerde Ontwikkelingspsychologie en is werkzaam als relatiecoach. Haar missie is:

"mensen inspireren bij het aangaan, opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie; je bent niet sneu of wanhopig als je hunkert naar onvoorwaardelijke liefde - dat verlangen naar verbinding zit in onze genen. En al gaat dat relatiegedoe niet allemaal vanzelf en is het lang niet altijd rozengeur en maneschijn; laat je er nooit door weerhouden om vol voor de liefde te gaan" (einde citaat)

De dialoog met Cocky wordt aangegaan door ds. Willem Maarten Dekker. Er is gelegenheid om je in het gesprek te mengen of vragen te stellen. Welkom!

Meer informatie en aanmelden kan via de website: brugdialoog.nl

De werkgroep 'Brug~dialoog' neemt het initiatief tot het organiseren van dialoog-avonden waarbij actuele thema's op cultureel en politiek vlak ook vanuit christelijk perspectief aan de orde komen. De avonden zijn toegankelijk voor iedereen uit Waddinxveen en daarbuiten. In de werkgroep worden verschillende kerken binnen Waddinxveen vertegenwoordigd.