• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

We denken met elkaar na over de Bijbel # licht op je pad?!

→ Maak jij een tekening of schilderij van je favoriete bijbelverhaal en neem deze mee.

En speciaal voor ouders:
Herken je dat? Je leest een verhaal uit de kinderbijbel voor en je kind maakt gewoon de zinnen af… wat zou het dan mooi zijn om als gezin je bijbel te ruilen met een ander gezin, zodat je samen met je kind(eren) weer op een frisse manier naar de bijbelverhalen kijkt en luistert. Daarom organiseren wij een bij deze kidspraise een kinderbijbelleenbeurs.

Nemen jullie je peuter- en kinderbijbel(s) mee, dan zorgen wij voor kaartjes waar opgeschreven wordt van wie de bijbel is en aan wie je deze uitleent.
Margreet Zandbergen, Molenring 115
Eveline de Vos, De Beuk 4, Zevenhuizen
Marion Wineke, Graan voor Visch 51.

Kinderbijbelleenbeurs
Heb jij thuis kinderbijbels staan die niet meer gebruikt worden? De kinderen zijn te groot? Je bent toe aan iets anders?
Schenk of ruil je kinderbijbel dan tijdens de kinderbijbel-leenbeurs op 31 oktober. Tijdens de ochtenddienst zal er een doos staan waar je je kinderbijbel in kunt stoppen. Je kunt ze ook inleveren bij één van bovenstaande adressen. Stop er een briefje met je naam en adres in, als je de kinderbijbel graag weer terug wilt hebben. 's Middags bij de Kidspraise kunnen de kinderbijbels geleend worden door een ander gezin. Zo maak je er een ander ook weer blij mee.

NB. Je hoeft je niet aan te melden voor deze dienst!

Er is al een playlist voor de Kidspraise!
Wil je alvast oefenen voor de kidspraise van 31 oktober? Er is een playlist gemaakt. Vraag maar aan je vader of moeder of ze deze de komende dagen willen afspelen. Beluister de playlist hier via Spotify.