• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De jaarlijkse snuffelmarkt is niet doorgegaan en daardoor lopen goede doelen inkomsten mis. Daarom sluiten we dit jaar af met een oliebollenactie.

Oud en nieuw gaat sowieso gevierd worden, al is het in kleine kring. Het wordt extra feestelijk met de lekkere oliebollen van De Rank. Als u ze vorig jaar heeft gegeten, dan heeft u vast gedacht: ‘dat smaakt naar meer’. Ze kunnen weer besteld worden via dit formulier op de website. Wacht niet te lang want het aantal oliebollen dat gebakken kan worden is beperkt. Bestellen kan tot uiterlijk maandag 27 december.

De oliebollen kosten € 1,10 per stuk. Zelf ophalen op Klaverveld 1 in Waddinxveen (familie Molenaar) is coronaproof mogelijk op oudejaarsdag op een afgesproken tijdstip wat u zelf kunt kiezen bij het bestellen. Bij bestelling van 10 stuks of meer kunnen de oliebollen, tegen betaling van € 1,50, thuisbezorgd worden. Oliebollen zonder krenten en of rozijnen? Ook dat is mogelijk.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bevestiging per email met daarin informatie over hoe u kunt betalen. Ziet u de email niet, kijk dan in uw 'spam'- of 'ongewenste email'-folder!

Lukt het niet met bestellen via het formulier, dan kunt u bellen met Ida Molenaar, tel. 0642 516 501. Het bedrag kunt u dan overmaken naar NL95 RABO 0373 7317 79 t.n.v. Evenementencommissie De Rank, onder vermelding van ‘Oliebollenactie’.
De opbrengst van deze oliebollenactie is voor Noah’s Ark (50%) en De Rank (50%).

De evenementencommissie