• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Vandaag vindt de ZWO-kerstactie plaats voor Noah’s Ark. De missie van Noah’s Ark in Uganda is From Nobody to Somebody.

Noah’s Ark is een interkerkelijke christelijke organisatie die zich richt op de meest kwetsbaren in de samenleving; in welke omstandigheden kinderen of volwassenen ook verkeren, ze worden door Noah’s Ark gezien en geholpen. Zo worden ‘niemanden’ weer ‘iemanden’. 
De medische kliniek speelt daarbij een belangrijke rol. In de medische kliniek wordt zorg verleend aan de kinderen, leerlingen en het personeel dat op het terrein woont, maar ook aan de mensen in de gemeenschappen rondom Noah’s Ark. 

Onze contactpersoon bij Noah’s Ark, arts Tamar Goossens, heeft aangegeven waar de medische kliniek echt behoefte aan heeft en de doelen voor de kerstactie zijn daar dan ook op gericht. Het zijn heel verschillende doelen, variërend van een ‘mama-kit’, noodzakelijk voor bij de bevalling, zodat een baby een goede start krijgt, tot een autoclaaf, waarin medische instrumenten worden gesteriliseerd. In de afbeelding hieronder worden de doelen getoond en omschreven. Doet u mee en wilt u ook delen van het vele wat wij ontvangen?

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer: NL10 RABO 0373 7095 44 t.n.v. ZWO De Rank, o.v.v. Kerstactie Noah`s Ark 2021
Wilt u voor het de kinderen, medewerkers en het werk van Noah’s Ark blijven bidden?

Hartelijk dank, namens de ZWO-commissie