• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Betaling Kerkbalans 2021
Nu het einde van kalenderjaar 2021 nadert, kijken we ook naar de ontvangsten van de toezeggingen voor Kerkbalans 2021. Uit de administratie blijkt dat sommigen nog achter lopen met de betaling, of dat helemaal vergeten zijn. Vooral als u geen gebruik maakt van de automatische overschrijving van de
toegezegde bedragen willen wij u vragen om uw administratie te controleren. Zijn alle toegezegde bijdragen overgemaakt of ingepland om over te maken? 

Uw bijdragen kunt u zelf overmaken op NL67 RABO 0373731701 t.n.v. Protestantse Wijkgemeente De Rank o.v.v. “Actie Kerkbalans 2021”.

Als u vragen hebt over uw bijdragen, dan kunt u contact opnemen met de administrateur Kerkbalans, Jannie de Haan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vooruitblik naar Kerkbalans 2022
Het landelijke thema voor de actie Kerkbalans 2022 is “Geef vandaag voor de kerk van morgen”. De actie is gepland in de periode die loopt van 15 t/m 29 januari. 
Wij hopen ook deze keer weer op de medewerking van de vrijwilligers voor het bezorgen en ophalen van de actie enveloppen. Het is dus zeer goed mogelijk dat u in deze weken benaderd wordt met de vraag om mee te helpen. Want alleen samen, met Gods onmisbare zegen, kunnen wij werken aan de opbouw en instandhouding van onze wijkgemeente.

Namens de kerkrentmeesters
Hennie Molenaar