• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op de zaterdag voor Vaderdag, dus op 18 juni, organiseren we een kleine snuffelmarkt. Het is zeker geen grote rommelmarkt, maar eerder een snuffelmarkt met een andere opzet dan jullie dat in het verleden gewend waren.

De koopwaar zal bestaan uit een selectie uit onze rommelmarktschuur aangevuld met spullen die jullie zelf nu nog thuis hebben liggen. Op vrijdagavond 17 juni tussen 19.00 en 20.00 uur kan iedereen (schone en verkoopbare) spullen inleveren op het plein van het Coenecoop College.

Zaterdagochtend om 10.00 uur start de verkoop en de markt sluit om 15.00 uur. De koopwaar wordt vooraf niet ‘geprijsd’ en het onderhandelen over de prijs kan daardoor leuke gesprekken opleveren. Er zijn ook presentjes voor vaderdag te koop. En natuurlijk boeken!.
Sla je slag en vul je “vakantie boekentas”.

Naast de verkoop van de spullen wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Een koffie c.q. snack hoek wordt ingericht. Een mooie plek om even uit te rusten en een praatje te maken. 
Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat de paar commissieleden dit nooit alleen kunnen organiseren en regelen op 18 juni. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Meld je aan door een mail te sturen naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je meer weten voordat je je aanmeldt als hulp, bel gerust naar 06-42516501.

Dan tot slot:
waar doen we dit allemaal voor? Niet alleen voor De Rank en om elkaar lekker ongedwongen te ontmoeten, maar ook voor een goed doel en dat is Care voor Family.

De evenementencommissie