• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Voor wie? Voor iedereen die meer wil weten over het thema verslaving en voor degenen die iemand in hun naaste omgeving hebben met verslaving en daar met regelmaat de gevolgen van ervaren.
Wanneer er binnen een gezin of familie iemand is met verslavingsproblemen, dan heeft dit altijd invloed op de andere leden. Bij een verslaving kun je denken aan allerlei vormen, zoals drank, eetstoornis, drugs, seks verslaving, medicijngebruik, gamen, of gokken. 

Wilt u/ wil jij daar eens over doorpraten met een ervaringsdeskundige, loop dan gerust vrijblijvend bij ons binnen. Rondom het onderwerp verslaving heerst nog altijd een taboesfeer, maar schroom niet om gewoon eens binnen te stappen. We nemen graag de tijd voor je. 

Elk gezins-/familielid heeft mensen om zich heen nodig, die ondersteuning kunnen bieden. Contact met lotgenoten, ook voor familieleden, kan bijdragen aan herstel. Dat kan helpend zijn bij het versterken van grenzen en ondersteunt bij het hebben van de juiste manier van denken. 
Gevoelens van machteloosheid, ontkenning, loslaten en grenzen aangeven zijn thema’s die je wellicht zult herkennen en die zeker tijdens een gesprek aan de orde zullen komen.

Wanneer? Iedereen die belangstellend is kan op woensdag 21 september tussen 19.30 – 21.30 uur binnenlopen voor meer informatie en er is gelegenheid voor individueel gesprek met ervaringsdeskundigen.
Waar? De avond wordt gehouden in de TOV school in de Triangel; Parklaan 7, 2742 MG Waddinxveen. Gebruik de zij-ingang aan de linkerkant van de hoofdingang.

Wim en Ingrid Molenaar