• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Dit jaar is de actie Schoenendoos (vanuit onze regio) voor Albanië.
Het lijkt ons mooi om onze verbondenheid met Albanië te tonen door mee te met deze actie. We mogen veel kinderen blij maken met een mooi gevulde schoenendoos en op deze manier het evangelie verspreiden.

De dozen komen er niet vanzelf; we hebben hulp nodig!!

Vul een lege versierde schoenendoos met: klein speelgoed, een knuffel, schriften, pennen, etui, zeep, tandpasta en tandenbostel, etc. We hopen dat velen een versierde schoenendoos willen vullen!!

De dozen kunnen bij De Rank worden ingeleverd op zondagmorgen 13 november en 20 november. Wij zorgen dan dat ze bij het inleverpunt in Zevenhuizen komen.
Daarnaast zijn er mensen nodig om in Zevenhuizen de dozen te controleren en zo nodig aan te vullen. Wij gaan donderdag 17 november van 10.00 -13.00 uur en woensdag 23 november van 13.00-17.00 uur.
Wie mee wil helpen, kan meerijden. Geef dit dan door aan onderstaande personen.

Op zondag 6 november zullen er ook flyers liggen bij de uitgang waarin meer over deze actie te lezen is. Of kijk op de website: https://schoenendoosactie.nl

Voor meer informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.