• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Aanstaande zondag 18 december, de zondag voor Kerst, houden we zoals gewoonlijk de kerstactie voor het ZWO jaarproject. Twee jaar moest dit digitaal, maar nu kunnen we weer met een tafel bij de uitgang staan. Komt u even langs?

De kerstactie is voor het ZWO jaarproject in Kenia: “Droge rivierbeddingen-Bron van water”. In Kenia worden dammen gebouwd door de bevolking zelf.
Door deze dammen kan in regentijd water worden vastgehouden en kan er groente en fruit worden verbouwd. Zo kan men zelf zorgen voor voedsel!

U heeft hier al eerder over gehoord of kunnen lezen in Kompas. In de ochtenddienst zal er nog iets over verteld worden. Er zullen ook bedragen genoemd worden wat er bijvoorbeeld met uw geld gedaan kan worden.
Na de dienst kunt u een kaartje meenemen met een bedrag wat u zou willen geven en wat daarvoor gekocht kan worden in Kenia. Erbij een kaarsje “Licht voor Kenia”. U kunt het geld dat u wilt geven thuis overmaken.

Natuurlijk kunt u ook meedoen als u niet in de kerk bent. U kunt uw gift overmaken op rekening van ZWO De Rank NL 10 RABO 0373709544 o.v.v. “Kerstgift Licht voor Kenia” of geef via deze app: ga naar 'Geven' en klik bovenaan op 'Jaarproject ZWO 2022-2023'.

Helpt u mee door een kerstgift te geven?!

De ZWO-groep in De Rank

 

Lees hier meer over het jaarproject van de ZWO