• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Vanaf a.s. maandag 16 januari t/m 28 januari wordt de actie Kerkbalans 2023 gehouden.

De eerstvolgende zet is nu aan de medewerkers van Kerkbalans. Zij zullen komende week de actie envelop persoonlijk aan u komen overhandigen.
De volgende zet is vervolgens aan u: gaat u ook dit jaar weer meedoen met de actie Kerkbalans?

In de laatste twee Zondagsbrieven hebt u uitvoerig kunnen lezen wat er van uw bijdrage allemaal gedaan wordt in onze wijkgemeente.
Het thema voor dit jaar is “Geef vandaag voor de kerk van morgen”. Een mooi thema als je bedenkt dat we onze wijkgemeente ook willen doorgeven aan de jeugd, aan onze kleinkinderen. Met elkaar de diensten beleven, elkaar steunen in goede en slechte tijden, nu en in de toekomst. Gezamenlijk de schouders onder alle activiteiten. Jong en oud.

Wij hopen dat u zich verantwoordelijk voelt voor die toekomst en in staat bent om mee te doen met de actie Kerkbalans 2023.

Als antwoord op de vraag “Waarom en hoeveel zou ik aan deze actie moeten bijdragen?” geef ik u graag het antwoord uit 2 Korinthe 9:8 mee, waarmee eigenlijk alles gezegd is:
“God heeft de macht u te overstelpen met al zijn gaven, zodat u altijd en in alle opzichten voldoende voor uzelf hebt en ook nog ruimschoots kunt bijdragen aan allerlei goed werk”

Wij wensen u veel wijsheid toe bij het bepalen van uw bijdrage.

De kerkrentmeesters van De Rank