• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

17 februari Brugdialoog over media(on)wijsheid in Cultuurhuys De Kroon

Corinna de Groot (zorgcoördinator Driestar) en Ivor Bergsma (rector Coenecoop College) delen hun inzichten m.b.t. media(on)wijsheid.
Niels van Arkel (journalist) en Lucas van der Veen (predikant Kruiskerk) zullen de avond namens de werkgroep leiden.

We gaan niet alleen in gesprek met de sprekers, maar ook met de zaal. 

Op deze avond laten we zien wat er allemaal op jongeren afkomt via platformen als Instagram, Tiktok en Snapchat en wat de rol van algoritmes is. Recent onderzoek toont aan dat niet alleen opvoeders, maar ook jongeren zich zorgen maken. De smartphone zorgt voor stress. Onrealistische beelden veroorzaken een verlaagd zelfbeeld en een deuk in het zelfvertrouwen. Cyberpesten, sexting en gameverslaving zijn aan de orde van de dag. We zoeken samen naar een antwoord op de vraag hoe je als jongere, als school en als opvoeder op een wijze manier omgaat met deze technologie.

Welkom vanaf half 8 in Cultuurhuys De Kroon, Gouweplein 1 in Waddinxveen. Over het doel van de Brugdialogen is meer te vinden op http://brugdialoog.nl

Aanmelden voor deze avond kan via deze website of door een bericht te sturen aan Kees van Vuuren (06-24666807) of Joanneke Anker (06-10401463).

De entree is gratis, incl koffie/thee bij binnenkomst. Overige consumpties dienen zelf afgerekend te worden bij de bar van Cultuurhuys de Kroon.

Werkgroep Brugdialoog