• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zaterdag 18 februari wordt – na afwezigheid van twee jaar – voor de derde keer de grote Rank KennisQuiz georganiseerd.
Met vragen voor jong en oud, uiteraard over De Rank, maar ook over de Bijbel, mede-Rankers en Rank activiteiten.

De vragen zijn voor jong en oud, waaronder ook met beeld en geluid, te beantwoorden op papier of met de bekende ‘drukknoppen’. In teams zal de ludieke en spannende strijd gestreden worden. Daar moet je dus (weer) bij zijn! Ook aan de kinderen is gedacht; zij kunnen spelen en/of knutselen in de speciaal daarvoor ingerichte hoek en/of meedoen met de quiz. Er is een speciale kinderronde waarbij de vragen gericht zijn op de kinderen van De Rank (denk aan het kamp, het kindermoment).

Inloop in het Coenecoop College is vanaf 15.30 uur en de Rank KennisQuiz begint om 16.00 uur.

Aansluitend, vanaf ca. 17.45 uur, is er vervolgens de afsluitende Agapè-maaltijd.

De bedoeling is dat iedereen een gerecht meeneemt voor het aantal personen waarmee je komt. Van al deze gerechten wordt een buffet gemaakt waarvan vervolgens gezamenlijk gegeten kan worden. In eerdere jaren was het met een grote groep mensen altijd erg gezellig. En dat verwachten we dit jaar weer!

Ter bestrijding van de onkosten – we willen uiteraard warm zitten en koffie of thee drinken – zal de bekende melkbus bij de uitgang staan. Er is ook gelegenheid via een QR-code te betalen.

De evenementencommissie