• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • moederdag-verwen-actie

Een dynamische gemeente vraagt om actuele berichtgeving.

Daarom is er naast Kompas de wekelijkse zondagsbrief die iedere zondag in De Rank beschikbaar is voor leden van De Rank. U vindt daarin de belangrijkste, laatste mededelingen over de diensten, pastoralia en doordeweekse activiteiten.

Kopij aanleveren
Informatie dient uiterlijk donderdagavond 20.00 uur binnen te zijn, liefst per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Hans Geluk.

U kunt - als lid van De Rank - de Zondagsbrief ook digitaal lezen. De zondagsbrieven zijn met een wachtwoord beveiligd. Bent u lid van De Rank en wilt u het wachtwoord ontvangen, stuur dan een mail met daarin vermeld uw naam en adres door op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na controle ontvangt u dan zo spoedig mogelijk het wachtwoord en kunt u de zondagsbrief openen.

Als u iedere vrijdag de Zondagsbrief in uw mailbox wilt ontvangen vul dan dit formuliertje in om toestemming te geven om de Zondagsbrief te ontvangen.

 

 

LAATSTE ZONDAGSBRIEF ] 

 

ARCHIEF ZONDAGSBRIEVEN ]

 

   

De reden dat de zondagsbrieven met een wachtwoord zijn beveiligd is dat er privacy-gevoelige informatie in kan staan.