• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Sponsorfietstocht 2019

 

Van 7 tot 24 augustus zijn wij op werkvakantie in Gambia.

Benieuwd naar wat we zoal doen en hoe het met ons gaat? Jullie kunnen ons volgen via geloofingambia.jouwweb.nl. Een berichtje achterlaten kan door te reageren op onze verhalen.

Op zaterdag 14 september organiseert de Evenementencommissie weer de traditionele BBQ op de startzaterdag van De Rank. Plaats van handeling is uiteraard weer het schoolplein van het Coenecoop College. Bij eventueel slecht weer kunnen we uitwijken naar binnen om te eten. En naast een variëteit aan vlees is het buffet ook gevuld met versgemaakte salades, stokbrood en fruit.

Ditmaal geen door ons georganiseerde fietstochten, maar er is de mogelijkheid om mee te fietsen met de Rabobank Sponsorfietstochten die ook op deze dag worden georganiseerd.

Op zaterdag 14 september wordt door de Rabobank weer de jaarlijkse Sponsorfietstocht georganiseerd.

Wij willen dit jaar voor de 3e keer deelnemen en de opbrengst bestemmen voor de mensen die vanuit onze gemeente zijn uitgezonden. Dus voor de familie Van de Maas die in Albanië werkt aan theologisch onderwijs in dat land en voor David Begeer die met de Logos Hope meevaart om zo het evangelie wereldwijd te delen. 

Naar aanleiding van onze oproep eerder dit jaar hebben Andries Bijkerk, Klaas-Wouter van Vuuren en Margreet Zandbergen zich gemeld om samen met de missionaire ouderlingen mee te denken/werken aan de Gemeente Opbouw en Vorming en Toerusting (GOVT) binnen de Rank.

Afgelopen 4 juli hebben we als taakgroep GOVT een eerste vergadering gehad en met elkaar afgestemd hoe we verder gaan.

David schrijft: "Eind april zijn we vertrokken richting Belém, Brazilië. Daar werden we hartelijk ontvangen door dominee Tiago en zijn familie. Voornamelijk aan het begin hadden we last van allergieën, huidirritaties en maagkrampen. Dit kwam onder andere doordat het kraanwater niet drinkbaar was, maar wat we wel gedronken hadden. Naast Tiago hebben we Rodrigo en Daiana, evangelisten, ontmoet. We zijn naar hun kerk geweest en hebben een kerkdienst geleid.

Daarnaast hebben ze ons de cultuur leren kennen, waarbij ik veel nieuwe vruchten heb geproefd.

Intussen hebben wij al een enkele reactie mogen ontvangen voor de gezinsreis naar Albanië die wij in het najaar 2020 willen organiseren.

Graag willen wij geïnteresseerden vragen zich te melden. Hoe is het dagelijkse leven in Albanië? Hoe belijden de mensen hun geloof? Wat biedt de flora en de fauna en in welke omgeving doet de familie Van der Maas hun werk?

Collecte 21 juli
De stichting Care for Family in Waddinxveen biedt praktische hulp aan kansarme gezinnen en personen die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn geraakt.  Door hen te helpen krijgen zij meer zin in het leven, hoop voor de toekomst en de kracht om daaraan te bouwen. Care for Family is een 100% vrijwilligersorganisatie.

Om de kosten van bijvoorbeeld de opslagruimte en levensmiddelen te kunnen dekken, is de stichting volledig afhankelijk van donaties in de vorm van geld en goederen.

Waar kerkt u in 2021? Het antwoord weet het projectteam nog niet, maar we hebben de afgelopen tijd hard gewerkt.

Woensdag 3 juli hebben we deze informatie met u mogen delen op de gemeenteavond. Was u niet in de gelegenheid om te komen? Geen probleem! Om open en transparant te zijn over de ontwikkelingen delen we deze informatie via deze website, klik hier voor het verslag en hier voor de documenten. Hier vindt u ook de presentaties en de informatie die op de gemeenteavond zijn gedeeld.

Aanmelden sponsorfietstocht 14 september

Klik voor meer info

Kerkdiensten