• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De afgelopen weken heeft de beroepingscommissie intensief en zorgvuldig haar werk kunnen doen. We hebben daarbij ervaren dat de Geest ons nabij is geweest en ons tot nu toe geleid heeft.
Bijzonder is dan ook dat wij op het Pinksterfeest, waarop we met elkaar het feest van de Geest vieren, een mooie mededeling konden doen.

Op woensdagavond 5 juni hebben we op basis van alle informatie unaniem en met grote overtuiging het advies geformuleerd om één van de kandidaten met wie wij nader kennis maakten te beroepen. 

Alle Flessen verzamelen bij de Appie!
In de maand juni biedt de Albert Heijn in Waddinxveen de opbrengst van de flessenautomaat aan voor het project Fajara in Gambia, het project waar de groep jongeren van onder andere de Rank naar toe gaat. Een heel fijn aanbod natuurlijk!

Wij willen u graag vragen om vooral alle lege flessen of flesjes in te leveren bij de AH aan het Koningin Wilhelminaplein en het bonnetje te doneren voor onze reis.

	Op vrijdagmorgen 21 juni zijn we met de vrijdagmorgen-groeigroep van plan een bezoek te brengen aan het Israëlcentrum in Nijkerk. De nieuwe zomertentoonstelling met de naam Expeditie Israël is pas geopend.
In deze unieke tentoonstelling worden de verhalen van vroeger en nu verbonden. Neem een kijkje in de tent van Abraham, bezichtig unieke voorwerpen uit de tijd van de Bijbel, zeef als een echte archeoloog en waan je door Virtual Reality op het meer van Galilea.

Terugblik Rommelmarkt
Op 11 mei werd de jaarlijkse Rommelmarkt van De Rank gehouden. We mogen terugkijken op een geweldige dag; het weer, de sfeer, de inzet en het resultaat waren om dankbaar voor te zijn. Met betrekking tot die opbrengst heeft onze penningmeester, Ben den Ouden, overuren gemaakt en alles exact uitgerekend. De bruto opbrengst van de rommelmark is uiteindelijk € 12.566,= geworden!

Jan en Betsy van Strien hebben jarenlang het bezorgen van de verjaardagskaarten binnen De Rank gecoördineerd. Samen met andere vrijwilligers die zorgden voor het maken van de kaarten en het verspreiden ervan, werd het mogelijk gemaakt dat leden van De Rank op hun verjaardag een kaartje in de brievenbus konden verwachten.

Enige tijd geleden is dit team gestopt met deze taak. Wij hebben gemerkt dat de kaarten gemist worden door de ontvangers en willen vanaf september 2019 weer beginnen met het verspreiden van verjaardagkaarten. Dit kunnen wij niet alleen.

Onze jeugd zit om u te springen! 
Voor komend seizoen (dus jeugdwerk 2019/2020) zijn wij hard op zoek naar mensen voor de volgende jeugdactiviteiten:

 

  • 1x (minimaal) of 2x (liefst) leiding Domino, 1x per 14 dagen op zondagavond, leeftijd jeugd 14-17 jaar, september - mei
  • 1x leiding Rock Solid 1x per 14 dagen op zondagavond, leeftijd jeugd 12-14 jaar, september - april
  • 1x leiding Rock Solid voor half jaar vervanging

Klik hier om het nieuws archief te bekijken en er in te zoeken.

U kunt ook hier zoeken in alle (gearchiveerde) berichten op de website.

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten