• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De Reflector kidsclub is alweer een paar weken geleden van start gegaan. Gelukkig, want aanvankelijk was er geen leiding voor deze club. Toen bood Anouk van Dijk zich aan om leiding te worden. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

Heel enthousiast is ze samen met Jolanda Minnema het seizoen begonnen. Jolanda is bereid gevonden om tijdelijk het leidinggat op te vullen. Op dit moment is de club op maandagmiddag, maar dat kan eigenlijk niet zo blijven.

Helaas is Anouks  rooster zo veranderd dat ze nu op maandagmiddag naar school moet tot 18.00 uur. We willen dus gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor een andere middag. Het zou heel erg fijn zijn als er nog 1 of 2 mensen opstaan, die zich aansluiten bij de Reflector-leiding. Want zoals het nu is, kan het niet blijven.

Het zou echt heel naar zijn als we de club niet langer kunnen draaien. Op dit moment komen er zo’n 8 kinderen uit groep 3, 4 en 5 naar de middagclub. Zij zouden het heel erg jammer vinden als club stopt! Want club zorgt ervoor dat je vrienden maakt in de kerk. Club zorgt ervoor dat de kinderen op een ongedwongen manier met elkaar spelen en knutselen. Club zorgt ervoor dat we de kinderen uit de gemeente al op jonge leeftijd zien! Dat we ze leren kennen en zij ons. Op club horen de kinderen verhalen uit de Bijbel, maar we zijn vooral gezellig met elkaar! We bouwen een band op en als je je als kind gezien voelt, voel je je ook sneller thuis. Zij zijn ook deel van Gods gemeente en verdienen ook een plaats. 

Daarom de dringende oproep: Wie heeft eens in de twee weken (of misschien wel vier) van oktober tot mei tijd om anderhalf uur bezig te zijn met onze kinderen? We lezen een verhaal, zingen een lied, doen spelletjes, knutselen, gaan soms naar buiten als het mooi weer is, kijken een film en hebben het leuk met elkaar. 

Gaat er veel tijd in zitten? Nee! Als er genoeg leiding is, ben je eens in de 4 tot 6 weken aan de beurt om het programma voor te bereiden en dat kun je zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. 
Krijg je er iets voor terug? Zeker! Het geeft een ontzettend goed gevoel als de kinderen aan het eind van club enthousiast naar huis gaan! Een relatie met een kind, geeft ook heel veel terug! Een high-five of soms een ballon is voldoende! Het is heel fijn als je ziet dat ze genieten en jij het verschil maakt…

Kortom: we zoeken 1, liefst 2 enthousiaste mensen, die het verschil willen maken voor onze jongens en meisjes uit groep 3,4 en 5. De dag en tijd zijn bespreekbaar!
Tot januari zijn de clubmiddagen op maandag 25 november (pietenbingo) en 9 december (kerstknutsel), deur open 15.30, start 15.45 uur.

De clubleiding

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten