• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Eind 2019 is een eerste stap gezet om het DPW in Waddinxveen nieuw leven in te blazen. De benaderde hulp aanbiedende partijen zijn erg blij met dit initiatief van het Diaconaal Platform Waddinxveen. Meer informatie vindt u in de eerste Nieuwsbrief in 2020 van het DPW. Klik hier om deze te lezen.

Het Diaconaal Platform Waddinxveen (DPW) is er om kerken, diaconale projecten, organisaties, christenen en anderen in Waddinxveen met elkaar te verbinden.

Zo ontstaan er kansen om het diaconale werk van de deelnemende kerken te versterken. Het DPW wordt gevoed en ondersteund door de diaconieën van de kerken in Waddinxveen. Heeft u vragen neem dan contact op met diaken Henk Starreveld of Frank Bank. Heeft u een bijdrage voor de volgende nieuwsbrief en wilt u graag iets onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met de diaconaal coördinator van het DPW Pieter Foekens (voor vragen en/of suggesties Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12209761). Kijk ook op de website van Meer in Waddinxveen voor links naar de diverse organisaties.

Henk Starreveld

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten