• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Zaterdag 8 februari vond voor de derde keer de grote Rank KennisQuiz plaats. Ongeveer 60 deelnemers bonden in 4 groepen de strijd met elkaar aan met vragen in de categorieën: Ken uw dominee, Kerkbalans, Familie Van der Maas, Expeditie Bethlehem, Geloof in Gambia, Wie spreekt hier (afkondigers), David op de Logos Hope, Wie preekt hier (predikanten) en Jeugdkamp.

Ook waren er vragen van het NBG specifiek voor kinderen (Bijbelbolleboos) en voor de ouderen (De Bijbel Dichtbij). Allemaal vakkundig gepresenteerd door onze eigen quizmaster Kees.

Tijdens de vragenrondes waren er van elke groep ook telkens mensen tegen elkaar aan het sjoelen voor extra bonuspunten.

Na 2 uur fanatieke strijd met het drukken op de quizknoppen, snel antwoorden, goed nadenken maar ook de nodige hilariteit was de eindstand bekend.

De extra prijs (stroopwafels) voor de hoogste sjoelscore ging naar Diny van Nielen 🎉.

De totaalscores van de teams lagen allemaal dicht bij elkaar, maar uiteindelijk behaalde team 4 de hoogste score en de leden van dit team konden de speciale en felbegeerde KennisQuiz medailles omhangen (zie foto).

Vervolgens hebben we met ruim 80 mensen genoten van de heerlijke gerechten die door alle aanwezigen waren meegenomen. En ook van de erwten- en mosterdsoep die klaarstond. Het was lekker en erg gezellig.

Klik hier voor meer foto's van de Quiz en de maaltijd.

Dankbaar dat we op deze manier gemeente met elkaar mogen zijn.

De evenementencommmissie

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten