• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Hoi allemaal,
We zijn heel benieuwd hoe het met jullie gaat. Lukt het nog met thuis school? En thuis de kerkdienst mee kijken, luisteren? Best lastig soms hè? We hopen écht dat we snel weer bij elkaar mogen komen in het Coenecoop College. Tot die tijd moeten we het toch via de digitale weg doen.

Vorig jaar is het paasproject niet afgemaakt, omdat we toen net in de coronacrisis kwamen. Dat project ligt dus al een jaar in de kast en daarom is het de hoogste tijd dat het eruit komt! We gaan komende weken op weg naar Pasen dus werken met een project. Het thema van het project is: “Ken je Mij?”
We lezen in Gods Woord dat mensen Jezus verkeerd beoordelen en Hem daardoor veel pijn doen. Zijn vijanden zien in Hem een gevaar voor het goede. Anderen die in Hem willen geloven als Verlosser (met vallen en opstaan) bewijzen Hem eer en geven Hem moed. Door wat we lezen, leren ook wij Christus kennen en wordt aan ons de vraag gesteld: Ken je Mij?

Om vandaag met Christus te leven is het nodig dat we weten wie Hij werkelijk is. We vertrouwen immers als christenen ons leven aan Hem toe. Wij leven niet meer voor onszelf, maar Christus leeft in ons. Ons diepste verlangen is dat wij dienaren zullen zijn van het Koninkrijk van God, dat Gods liefde ook door ons hoorbaar, zichtbaar en tastbaar zal worden. Dat we met dat doel iedere dag zullen leren en werken, met elkaar samen zullen leven en mens te zijn zoals onze Verlosser het wil.

Kijk, luister en doe je thuis mee met het project?Groetjes,
Joyce, Marion en Anne

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten