• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Rommelmarkt 2019

Na al het voorwerk dat door de kerkenraad is gedaan, zijn we op 13 februari als beroepingscommissie voor het eerst bij elkaar gekomen. Samen met de secondanten hebben we onze verwachtingen gedeeld. Drie dagen later hebben we met elkaar de eerste lijnen uitgezet.

Binnenkort worden er advertenties geplaatst en wordt advies ingewonnen voor mogelijke kandidaten bij het Dienstencentrum van de PKN. Maar ook uit de gemeente zouden we graag namen aangereikt krijgen van predikanten of proponenten die u en jij geschikt vinden voor De Rank.

Het is de bedoeling dat deze namen vergezeld gaan van uw/jouw naam, adres en onderbouwing. Waarom vindt u, vind jij iemand geschikt? Het indienen van namen kan tot en met 15 maart via e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het kan ook via de brievenbus van Annette Nieuwveld (secretaris), Weidezoom 50 of Adri Twigt (voorzitter), Schuberthof 65

Zo zijn we samen op weg gegaan in vertrouwen op onze Heer en gesteund door zijn Geest en vragen u biddend om ons heen te blijven staan.

De beroepingscommissie

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten

Activiteiten